070-535 70 63info@mickeslantbrukstjanst.com

Fastighetsskötare Linköping

Mickes Lantbrukstjänst  – din fastighetsskötare i Linköping

Fastighetsskötare  Linköping

Vi på Mickes Lantbrukstjänst hjälper dig när du är i behov av noggranna och duktiga fastighetsskötare i Linköping med omnejd. Tack vare vår långa erfarenhet inom branschen och även alla garantier som branschen kräver, så kan du som kund känna dig trygg när du anlitar oss för fastighetsskötsel.

Är du privatperson så glöm inte att kolla upp ROT- och RUT-avdraget så du kan spara massor av pengar när vi utför våra arbeten inom fastighetsskötsel.

Fastighetsskötare att lita på

Vi utför alla våra arbeten i  Linköping Kommun med omnejd. Vi har varit involverade i det allra mesta som har med fastighetsskötsel att göra, och du kan därför lita på att vi kan hjälpa dig med allt du behöver hjälp med. Oavsett om du behöver mycket hjälp, eller inte så mycket hjälp, så finns vi här för dig när du behöver oss.

Har du några som hest frågor eller funderingar när det kommer till våra tjänster så tveka inte att ta i kontakt med oss så skall vi göra det vi är bäst på – hjälpa till! Hur du kommer i kontakt med oss kan du få reda på här.

Nöjda kunder

För oss här på vårt företag är nöjda kunder det viktigaste av allt. Vi arbetar alltid på ett sådant sätt så att varje enskild kund ska bli så nöjd som bara möjligt. Vi slutför heller aldrig något jobb innan kunden är 100 procent nöjd och inte längre önskar erhålla mera hjälp.

Kvalitet

Allt våra tjänster genomsyras av noggrannhet och kvalitet och ett väl organiserat arbete. Tack vare flera års erfarenhet ser vi till att sköta om din fastighet utifrån dina önskemål och behov. Om du har några som helst frågor, så är du välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig.

 

Mickes Lantbrukstjänst – det självklara valet av fastighetsskötare i Linköping & Vikingstad