Välj en sida

Fastighetsservice Linköping

Mickes Lantbrukstjänst – fastighetsservice Linköping

Trädgårdsarbete & fastighetsskötsel

Fastighetsservice Linköping

Vad roligt att du har hittat hit till vår sida på nätet! Vi är ett mångsidigt företag som erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive små snickeriarbeten, fastighetsservice samt skötsel av trädgårdar och parker. Vi riktar oss till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Linköpings och Kinda kommun.

Fastighetsservice Linköping

Hos oss kan du förvänta dig högkvalitativa tjänster som uppfyller dina behov och förväntningar, oavsett vad du behöver hjälp med.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina projekt och behov! Läs mer här om våra tjänster.

Fastighetsservice Linköping

Mickes Lantbrukstjänst är ett mångsidigt företag med huvudinriktning på att tillhandahålla manuell arbetskraft, men jag erbjuder också en rad maskinella tjänster. Vårt arbetsområde är omfattande, och nedan kan du ta del av mer information om de tjänster jag erbjuder.

Om oss

Företaget grundades av mig, Mikael Johansson, en kvalificerad driftledare inom lantbruket med många års erfarenhet inom trädgårdsskötsel och parkunderhåll. Företagets ambition är att alla kunder som önskar vår hjälp ska få en utmärkt service och förstklassiga resultat.

Bred kompetens

För att säkerställa vår kompetens och professionalism är vårt företag anslutet till MR ÖST, vilket innebär att vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Företaget har behörighet inom flera områden, inklusive liftkort och fallskydd, heta arbeten, motorsågskurs samt röjsågskurs enligt AB-standarden.